Echt Engels is geen concurrent van vertaalbureaus

Voor een vertaling die niet als zodanig wordt herkend betaalt u tussen €0,15 en €0,20 per woord. Een eerlijke en reëele prijs voor bijvoorbeeld uw website, persbericht, nieuwsbrief, jaarverslag of artikel: als u het gaat publiceren en daarom glans aan uw woorden wilt meegeven, is dit de enige verstandige optie.

Voor een machinevertaling met redactieronde door een mens betaalt u €0,10 per woord. Het levert u de kwaliteit op die een ‘gerenommeerd vertaalbureau’ levert. Ook als u 15 cent betaalt. Dit is dus een voordelige optie voor bijvoorbeeld interne memo’s, ondersteunende documenten, social media en sommige blogs en FAQ’s. En eerlijk.

Voor redactie van uw Engelse tekst betaalt u €80,- per uur. Nederlanders spreken een aardig woordje Engels, en sommige schrijven het ook best heel goed. Deze service is ideaal voor technische teksten, waarbij u weet waarover u het heeft in het Engels, maar ook dat het wat taal betreft beter kan. Op basis van uw tekst maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

Voor schrijfwerk maken wij na een oriënterend gesprek voor u een offerte op basis van €80,- per uur, inclusief onderzoek, interviews, een redactieronde en het checken van een eventuele proefdruk.

Alle prijzen zijn exclusief BTW en 30% spoedtoeslag voor avond- en weekeindwerk.

10% Korting

Zoals iedereen, waarderen wij bij Echt Engels snelle betaling van onze facturen. Wij hanteren in principe gewoon het in Nederland standaard betaaltermijn van 28 dagen. Echter, wanneer u binnen tien dagen na de factuurdatum betaalt, krijgt u 10% korting op de volgende opdracht die u ons geeft. Betaalt u altijd binnen 10 dagen, dan ontvangt u altijd 10% korting. Hoe mooi is dat!

Levering

Zelfs de beste schrijvers en vertalers lezen over hun eigen (typ)fouten heen. Psychologen hebben dit uitgezocht en komen tot de conclusie dat het komt doordat ons brein zo bezig en vertrouwd is met de inhoud wanneer wij de schrijver zijn, dat het simpelweg niet kan focussen op de details. Daarom wordt vóór levering alles bij Echt Engels door een tweede paar ogen nagelopen. Zo krijgt u een tekst die direct publiceerbaar is.

Wanneer we leveren is afhankelijk van wat we afspreken.

Facturering

Bij Echt Engels is elke vertaling een proefvertaling. Bent u niet tevreden, dan kost het u niks.

U krijgt pas een factuur als u heeft aangegeven dat u blij bent met uw tekst of vertaling. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet helemaal tevreden bent (of u bent wel tevreden maar wilt iets net even anders), dan gaan wij er nog eens aan zitten om e.e.a. naar wens over te doen. Als het dan nog niet goed is, en u gebruikt de vertaling daarom ook niet, dan krijgt u geen factuur.*

Betaling binnen 28 dagen na factuurdatum. Bij betaling binnen 10 dagen na factuurdatum ontvangt u 10% korting op uw volgende opdracht.

* Aantal klanten die geen factuur ontvingen tot nu toe: 0.